Odejde představitel Draxe od Marvelu poté, co byl vyhozen režisér Guardians of the Galaxy?

Co on na to?

Nedávno se objevila zpráva, že kvůli zhruba deset let starým tweetům byl vyhozen režisér/scenárista filmů Guardians of the Galaxy James Gunn.

Ale mnoha lidem se to nelíbilo a mezi nimi je i představitel Draxe Dave Bautista, který se Jamese začal intenzivně zastávat. A nehodlá s tím přestat:

"Co uděláte, když na vás zaútočí kybernacisti? Kdo se za vás postaví? Kdo se od vás srabácky odkloní? Kdo vás potrestá za děsné VTIPY z minulosti, místo toho, aby vás bránil za to, že INSPIRUJETE miliony? MILIONY!!! #Vykoupeni #nespravedlnost @JamesGunn"

Herec je očividně hodně rozčílen. A není tak divu, že odpověď na otázku, zda by byl kvůli Jamesovi ochoten opustit sérii Guardians of the Galaxy nebyla úplně klidná:

"To, co se stalo, je mnohem větší než G3, @JamesGunn, já, @Disney a další. Tohle byl útok kybernacitů, který uspěl. Pokud se nespojíme proti těmto blbostem, ať už to lidi uráží nebo ne!... bude to horší. A může se to stát každému"

Zní to tak, že by Dave nebyl úplně proti myšlence nezahrát si ve třetích Strážcích Galaxie. Očividně je ochoten bojovat za svého bývalého šéfa, což je od něj hezké.

Zdroj: Twitter (2x)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat