Představitel Draxe nesouhlasí s tím, že byl režisér Guardians of the Galaxy James Gunn vyhozen kvůli drsným tweetům

Co prohlásil na jeho obranu?

Je to jen pár hodin, co diváky zaskočila zpráva o tom, že byl James Gunn (režisér a scenárista série filmů Strážci Galaxie) propuštěn a nebude dál pracovat na Guardians of the Galaxy.

Média totiž upozornila na jeho velmi nevhodné tweety, které vznikly v letech 2009 až 2012 a Disney se kvůli nim rozhodl ukončit s Gunnem spolupráci.

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCE GUARDIANS OF THE GALAXY DOSTAL VYHAZOV

Ne ale všichni s tímto krokem souhlasí, například představitel Draxe Dave Bautista se svého "šéfa" zastal:

"Budu k tomu mít víc co říct, ale teď řeknu tohle.. James Gunn je jedním z nejvíce milujících, pečujících a dobrosrdečných lidí, které jsem kdy potkal. Je milý a laskavý a pečující, pokud jde o lidi i zvířata. Udělal chyby. To my všichni. NEJSEM v pohodě s tím, co se mu stalo."

Už jsme si zvykli, že v USA jsou v poslední době hodně citliví na tématiku sexuálních narážek a Jamesovy tweety nebyly úplně ideální, ovšem, i na mě působí jeho vyhazov jako přehnaná reakce.

Na druhou stranu, je jasné, že pokud by k tomu nedošlo, Disney by to od mnoha lidí pěkně schytal a není nepředstavitelné, že by kvůli tomu došlo i k výkyvu ceny akcií (Elon Musk by mohl vyprávět), takže z obchodního hlediska se dá krok Disneyho více méně pochopit. Z lidského už to tak jednoznačné není.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat