U Marvelu se asi chystá něco velkého, proběhla "tajná" schůzka režisérů Avengers, Guardians of the Galaxy nebo Black Panthera

To vypadá na velkou věc.

Co bude po Avengers 4 ví jen málokdo. Bylo oznámeno, že se Marvelovské filmové universum dočká velkých změn, ale jaké budou, to těžko říct.

Ovšem, je jasné, že Marvel už zběsile pracuje na budoucnosti svého vesmíru. O tom svědčí i fakt, že proběhla schůzka aktuálně nejdůležitějších marvelovských režisérů.

Konkrétně se sešli bratři Russové (režiséři posledních dvou dílů Captain America a třetích a čtvrtých Avengers), Ryan Coogler (Black Panther), James Gunn (série Strážci Galaxie) a několik blíže neupřesněných dalších osob.

Není úplně jasné, jaký byl účel schůzky, ale dá se předpokládat, že šéfové Marvelu chtěli, aby tvůrci zkonzultovali to, co mají v plánu a sladili příběhové linky tak, aby se "nebily".

Dá se odhadovat, že byla řeč o druhém Black Pantherovi, třetích Guardians of the Galaxy a zřejmě i druhém Spider-Manovi. Ovšem, pokud jde o další projekty ze čtvrté fáze (pokud bude dál Marvel své filmy dělit do fází, to totiž také není jisté), o těch se zatím nic neví.

Nejbližším marvelovským filmem je Ant-Man and the Wasp, který má premiéru 5. července.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat