Kdy se začnou natáčet třetí Guardians of the Galaxy? A jejich režisér dostal nabídku pracovat na DC filmu

Kdy padne první klapka?

Jedním z mála potvrzených filmů po čtvrtých Avengers (premiéra 2. května 2019) jsou třetí Strážci Galaxie. 

Ovšem, donedávna nebylo známo ani to, kdy se na nich začne pracovat, ani kdy budou mít datum premiéry. To druhé se stále neví, ale to první ano a to díky představiteli Star-Lorda Chrisu Prattovi:

"Měl bych začít natáčet Guardians of the Galaxy 3 v lednu, takže ještě nevím, jak to časově zapadne do časové linie (čtvrtých Avengers, pozn. redakce). Doufám, že to není naposledy, co mě uvidíte, ale nemůžu si být jistý."

Kdoví, jestli Marvel nemá v plánu pouze trilogii, ale to se jen tak nedozvíme. Pokud se třetí Strážci začnou natáčet v lednu 2019, pak se dá očekávat, že se v kině objeví někdy v první polovině roku 2020, ale klidně to může být i později.

Mimochodem, asi víte, že se o scénář a režii Guardians of the Galaxy stará James Gunn. Právě ten prozradil, že měl možnost režírovat blíže neupřesněný film od DC. Dostal otázku, zda by byl ochotný dohlédnou na film od DC, pokud by dostal šanci a jeho odpověď byla:

"Tuhle příležitost jsem dostal. Ale kdoví. Možná?"

Těžko říct, o jaký film šlo. Možná nějaký, který už vznikl, ale nakonec ho zrežíroval někdo jiný, možná mu byla nabídnuta režie některého z chystaných projektů (Warner Bros. jich má v plánu asi milion). Ale zatím to nevypadá, že by se Gunn hnal k DC. Ne, že by se mu mohl někdo divit, pokud se člověk podívá na úspěch projektů od Marvelu a srovná je s tím, jak to vypadá s filmy od DC.

Zdroj: MTV, Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat