Šokovali vás Avengers: Infinity War? Tak to vás čtyřka bude šokovat ještě víc, věří představitel Thora

Že by?

Avengers: Infinity War byli dramatickým filmem, který mnoho diváků několikrát zaskočil. Už jen počtem postav, které nepřežily Thanosovo (Josh Brolin) řádění. Ale představitel Thora Chris Hemsworth tvrdí, že čtvrtý díl půjde ještě dál:

"Jestliže vás šokovala Infinity War, myslím si, že další film pro vás bude ještě více šokující a to z jiných důvodů. To co mi svým způsobem vyrazilo dech poprvé, když jsem četl scénáře, bylo to, jak se jim podařilo dát dohromady tolik odlišných postav a dát jim vlastní scény a chvilky a potěšili mě svěžím a unikátním přístupem, protože to nebyl jen zmatek, kdy naházeli dohromady tyhle lidi. Pokud jde o další film, pravděpodobně se na něj těším ještě víc. Už jen kvůli lidem, až to uvidí. Myslím si, že je to znovu krok jiným směrem. Každý krok, který se zdá, že dělají s těmito filmy, miluji skutečnost, že jde o růst a evoluci a to, že pokračují v překvapování lidí místo toho, aby neexperimentovali, což je očividně vždy obava, že jim dojdou nápady a vymizí kreativní nadšení. Pro mě byla tahle zkušenost neuvěřitelná. Speciálně ta poslední."

Co nás čeká v zatím nepojmenovaných Avengers 4, to se zatím neví, ovšem určité indicie naznačují, že se bude cestovat v čase do alternativních dimenzí.

Jestli je to pravda, to se dozvíme 2. května 2019.

Zdroj: Esquire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat