Marvelovský producent žádal tvůrce Avengers: Infinity War, aby nezabili jednu postavu

Kterou? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War zemřela hromada hrdinů a záporáků. Filmaři se s tím rozhodně nepárali a v jednom okamžiku se změnila v prach doslova polovina vesmíru.

Plno fandů bylo určitě zaskočeno tím, že zemřel jejich oblíbenec a byli by rádi, pokud by zrovna jejich "miláček" přežil.

Marvelovský producent Nate Moore prozradil, že i on sám tak trochu tlačil na režisérské duo bratrů Russoových, aby nezabili jednu z postavu:

"Vím moc dobře, o čem mluvili a osobně jsem urgoval, aby to znovu zvážili. Ale jejich příběhová linie dávala smysl, takže jsem rád, že jsem ve filmu viděli o trochu víc z Wakandy a doufám, že uvidím, jak to vyřeší. Myslím si, že nakonec to bylo učiněno kvůli opravdu zajímavému, téměř více komplikovanému závěru filmu a to z toho důvodu, že byl Black Panther oslavován publikem. Znovu, z osobního úhlu pohledu to bylo bolestné, ale rozumím jejich důvodům."

Paradoxně právě smrt několik extrémně populárních postav (včetně Black Panthera) divákům dost jasně naznačila, že některá úmrtí nejsou konečná. Těžko si představit, že nechá Marvel skutečně zemřít postavy, jejichž filmy vydělávají obrovské peníze.

Kdo a jak bude oživen, to se dozvíme 2. května 2019 v Avengers 4. I když už teď se objevují určité teorie.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat