Hodně zajímavá teorie o příběhu Avengers 4

Jaká? POZOR, SPOILERY!!!

V poslední době se objevuje čím dál víc spekulací o příběhu čtvrtých Avengers. Konkrétně se věří, že se dočkáme cestování v čase a některé postavy se tak ocitnou na jednom místě a v jednu chvíli dvakrát ("starší" a "novější" verze).

To potvrzují i další informace. Na fotkách z natáčení mají Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.) a Ant-Man (Paul Rudd) na rukách zařízení, které podle všeho vyrobil Hank Pym (Michael Douglas) a měla by pomáhat hrdinům vystoupit z dimenze nazývané Quantum Realm a to v různých časových obdobích.

Mluví se o tom, že v Avengers 4 se nebude cestovat v čase klasickým způsobem, ale do alternativní dimenze, kde budou hrdinové shromažďovat Kameny nekonečna a budou mít vlastní Infinity Gauntlet, se kterou plánují porazit Thanose (Josh Brolin).

Údajně některé postavy, které přežily události v Avengers: Infinity War, ponechali scenáristé naživu záměrně, protože vědí, kde se Kameny nekonečna nacházejí.

Thor (Chris Hemsworth), Rocket (Bradley Cooper/Sean Gunn) a Captain Marvel (Brie Larson) se podle spekulací vydají na Nidavellir, kde bude ukována nová Infinity Gauntlet a to pro Tonyho Starka. Prý také uvidíme trpaslíky ještě předtím, než je vyhladil Thanos.

Konečně se také vrátíme na Xandar, kde se hrdinové utkají s Thanosem a Black Order o Power Stone. Ten sice získá Thanos, ale Avengers a jejich spojenci by měli mít ve filmu k dispozici Mind Stone a Space Stone.

Zatím nejde o potvrzené info, takže se může ukázat, že se jedná o nepravdivé dohady, ale nebudeme to asi vědět dříve než 2. května 2019.

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat