Kolik původních členů Avengers mohlo přežít události v Avengers 4? Docela málo

Minimálně to tak vypadá podle některých spekulací.

V Avengers: Infinity War zemřela hromada postav, ovšem, předpokládá se, že s pomocí hrátek s časem a cestování do alternativních dimenzí se většina z nich vrátí.

To ale neznamená, že se konce Avengers 4 dožijí všechni. Stále častěji se objevují teorie, které tvrdí, že z původní šestice Avengerů (Captain America, Black Widow, Thor, Iron Man, Hawkeye a Hulk) přežijí pouze dva členové týmu.

Tahle spekulace byla zveřejněna i na Twitteru serveru Heroic Hollywood a dávala by smysl s tím, že většině z představitelů skončila smlouva s Marvelem (některým dokonce už s filmem Avengers: Infinity War, ale rozhodli se natočit ještě čtyřku).

Na Redditu se ale objevily (nepotvrzené) informace, jak by mohli jednotliví hrdinové skončit a nejde o definitivní odchod.

Podle všeho mělo být na natáčení k vidění zařízení, které dokáže hromadit energii z Kamenů nekonečna.

A po porážce Thanose (Josh Brolin) někteří z původních Avengerů dostanou jeden z Kamenů nekonečna.

Steve Rogers (Chris Evans) získá Time Stone a vrátí se v čase, aby žil s Peggy Carter (Hayley Atwell).

Thor (Chris Hemsworth) použije Soul Stone, aby oživil svého bratra Lokiho (Tom Hiddleston) a společně vybudují nový Asgard na Zemi.

Bruce Banner (Mark Ruffalo) bude mít k dispozici Mind Stone a s jeho pomocí oddělí své já od Hulka. Poté se rozloučí.

Ant-Man (Paul Rudd) odmítne Reality Stone a dá ho Scarlett Witch (Elizabeth Olsen), která ho použije jako nový zdroj energie pro Visiona (Paul Bettany).

Iron Manovi (Robert Downey Jr.) zůstal Power Stone. Tony se ho ale rozhodne zničit, protože jde o příliš mocný předmět.

O tom, co se stane se Space Stone a co čeká na Hawkeye (Jeremy Renner) a Black Widow (Scarlett Johansson) není k dispozici žádné info. Nicméně, výše zmíněné by to potvrzovat informace o tom, že zůstanou aktivní jen dva Avengers (Iron Man a Black Widow), ostatní ale nezemřou, jen se stáhnou do ústraní.

Jsou to zatím jen neoficiální dohady, ale to neznamená, že nemusejí být pravdivé. Zřejmě se to ale dozvíme až během premiéry čtvrtých Avengers 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat