20 zajímavostí o Avengers 3 a 4, které prozradili scenáristé (1. část)

Několik zajímavostí o veleúspěšné komiksovce.

Avengers: Infinity War pokračují ve své krasojízdě kiny a asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že fandové mají hromadu otázek, které se filmu týkají. Scenáristé Stephen McFeely a Christopher Markus na některé z nich odpověděli pro server Collider:

1) Kdy Thanos získal rukavici Infinity Gauntlet?

"Myslím, že rukavice byla vyrobena v době, kdy Loki předstíral, že je Odinem. Pravděpodobně Eitri provozoval relativně pravidelný byznys a lidé by tak přišli a něco řekli. Takže to není příliš dlouho."

2) Proč jsme v Avengers: Infinity War neviděli hrdiny ze seriálů od Netflixu?

"Nevím nic o nepřátelství (mezi Marvel Studios a Marvel Television). U tak velkého filmu jsme se o tom určitě bavili, 'Měl bych do toho dát Lukea Cage? Když jsme v New Yorku...' A podobně. Jak byste pravděpodobně potvrdili, v tuhle chvíli by to bylo nabubřelé cameo."

3) Bylo vždy v plánu přivést zpět Red Skulla?

"Jak víte, začali jsme s ním před 10 lety. A měl vesmírnou krychli, která byla tehdy nazývána vesmírnou krychlí a my jsme nevěděli, že je to jeden z Infinity Stone."

4) Bylo vždy v plánu zaměřit se v potitulkové scéně na Captain Marvel?

"Naráží to na směr příběhu, který není ve filmu, ale zdá se být správným."

5) Jaký velký dopad mělo lusknutí prsty na Thanose?

"Je to obrovské množství energie. Je tu důvod, proč to jiní lidé neudělali. Protože si myslí, že by vás to zabilo. Takže nejsilnější člověk v galaxii musel být tím, kdo to udělá. A nemyslím si, že bude schopný s tou paží mnoho nadělat."

6) Proč někteří hrdinové zemřel později než jiní?

V komiksu jsou všichni pryč a je to jakási dramatická zábava. Ztratíte emocionální věci u lidí, kteří sledují to, jak jiní lidé mizí. Nebrečíte, protože tyhle postavy zmizí. Brečíte kvůli reakci, kterou mají jiné postavy:

7) Pokud by Thanosovi byla sebrána rukavice, znamenalo by to něco?

"Thanos zničil půlku vesmíru bez kamenů. Myslím tím, cestoval z planety na planetu a masakroval lidi. Je neuvěřitelně mocný i bez kamenů. Myslím si, že by byli velmi zklamaní, pokud by mu sundali rukavici a zjistili, že z nich stále může vymlátit duši."

8) Jak zvládli natočit scény s Captain Marvel před jejím vlastním filmem?

"Brie plánovala natočit své scény předtím, než natočila Captain Marvel... Snažíme udělat něco, co bude fungovat pro náš film, aniž bychom zničili jejich film."

9) Bude v Avengers 4 cestování v čase?

Bez komentáře.

10) Kde byl Hulk na začátku filmu?

"Máme Hulka. Chtěli jsme Thanose představit jako největšího záporáka v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), takže porazil předchozího vládnoucího šampiona. Tím, že porazil Hulka poměrně brutálně a lehce, doufejme vznikl nějaký dojem hrůzy pro další, kteří se proti němu postaví ve zbytku filmu."

Druhou část odpovědí si budete moci přečíst zítra.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat