Gwyneth Paltrow zřejmě prozradila hodně zajímavý spoiler o Avengers 4

Jaký?

Pokud jde o spoilery, tak si Marvel hodně hlídá, aby se nedostalo ven nic, co se ven dostat nemá. A také herci si dávají pozor na pusu. Nicméně, teď se rozpovídala Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), která oznámila něco hodně zajímavého:

"Pepper a Tony mají za sebou opravdu dlouhé společné dobrodružství. Ona začala jako jeho poslušná asistentka a poté se jejich vztah vyvinul a nyní, o dekádu později, jsou manželé a mají dítě. Jejich vztah se vyvinul tak, jak se skvělé romance vyvíjejí."

Tedy, zdá se, že teorie o tom, že je Pepper těhotná, jsou pravdivé. Kromě toho se z jejího vyjádření dá odvodit, že mezi Avengers: Infinity War a Avengers 4 bude poměrně velký časový skok, protože když jsme Pepper viděli ve třetích Avengers, nebyly na ní známky těhotenství patrné, ale ve čtvrtých Avengers už budou mít s Tonym (Robert Downey Jr.) dítě (nebo to tak z jejího vyjádření vyznívá).

Ale je tu také možnost, že nás herečka tahá "za fusekli". To se ale asi nedozvíme dříve než 2. května 2019, kdy mají čtvrtí Avengers premiéru.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat