20 zajímavostí o Avengers 3 a 4, které prozradili scenáristé (2. část)

Pokračování. POZOR, SPOILERY!!!

Scenáristé Avengers: Infinity War Stephen McFeely a Christopher Markus zodpověděli několik zajímavých otázek o Avengers: Infinity War a čtvrtých Avengers. Včera jste si mohli přečíst prvních deset odpovědí (celý článek), tady je zbytek.

11) Bylo vždy v plánu zabít tolik postav?

"Ne, bylo to naopak, někteří lidé v prvotních scénářích to zvládli do dalšího filmu a my jsme se rozhodli, že pro ně nemám dostatek příběhu a oni tak... zmizeli.

12) Může Star-Lord za všechny smrti?

"Miluji tyhle debaty, které vidím online 'Je to Star-Lordova chyba! Je to chyba Doctora Strange! Je to Thorova chyba! Každý má roli v jejich selhání. Pokud by se Steve a Tony dokázali dohodnout, všichni by... Pokud by se nestala Občanská válka, Avengers by byli jednotní. Je tu spousta viny a možná tu není nic, co by s tím mohli udělat."

13) Je Thorova nová zbraň Stormbreaker mocnější než rukavice Infinity Gauntlet?

"Umím si představit, že to má co dělat se skutečností, že obojí vyrobil jeden člověk. Je to trpasličí magie. Eitri může vyrobit co má rád pro toho, koho má rád."

14) Bylo někde v plánu, že bude mít Hawkeye ve filmu nějakou roli?

"Řekli jsme to v minulosti: je tu myšlenka, že některé postavy budou mít skvělé příběhy ve druhém filmu. A také jsme si dali svolení použít oba filmy, abychom odvyprávěli kompletní příběh pro postavy. A to by mohlo působit, že v případě někoho jako je Kapitán nebo Natasha, 'Oh, neměli toho na práci tolik jako řekněme Thor nebo Doctor Strange a to mě překvapilo.' Je to hlavně proto, že budou mít práci v dalším filmu."

15) Proč to vypadalo, že se Thorova moc napříč filmem mění?

"Myslím, že je velmi odolný. Myslím tím, že jeho tělo je doslova velmi těžké poškodit. To je důvod, proč může přežít ve vesmíru, to je to, proč může vzít tuhle věc z hvězdy. Ale stále z něj můžete vysát energii, stále ho můžete odrovnat, stále ho můžete zranit. Myslím si, že by bylo velmi těžké zničit jeho tělo, ale také si myslím, víte, má výdrž a jeho výdrž je větší a jeho výdrž je menší v závislosti na tom, čemu čelí."

16) Kde byla Sharon Carter během Infinity War?

"Sharon Carter byla obětí toho, co jsme si uvědomili, když jsem to psali a to je to, že když píšete scény, abyste připravili příběh pro některé lidi, jako je třeba Steve a Sharon, kteří se snaží žít spolu v jednom domově, tak musejí jít, protože film nemá čas, aby mapoval, 'předchozí život Stevea Rogerse.' Ve chvíli, když se z toho stal tak trochu film ve stylu znič a popadni, cokoliv, co nemělo něco společného s Thanosem a získáváním kamenů muselo být ve většině případů vynecháno."

17) Bylo někdy v plánu, aby se v potitulkové scéně objevila přímo Brie Larson?

"Chceme, aby Marvel byla představena ve svém vlastní filmu."

18) Může se vrátit Vision?

"Nevím (smích)."

19) Bylo vždy v plánu, že se finální záběr bude točit kolem Thanose?

"Je tu ono známé políčky z komiksu, kde tam sedí ve svém rouchu a je hotov a je šťastný. Je to mírumilovné a v komiksech často nedostáváte mírumilovná políčka. Všichni jsme na to ukázali a řekli jsme, 'To je to, kam míříme."

Kolik je Thanosovi?

"Dobrá otázka, myslím si, že je opravdu starý, ale nevím, jestli pro vás mám pevné datum. To pro nás opravdu nehrálo roli."

Další odpovědi na otázky dostaneme 2. května 2019, kdy mají premiéru čtvrtí Avengers.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat