Zemřel pilot, který pomáhal s natáčením komiksovky Captain Marvel. Jak se s ním rozloučila představitelka hlavní role?

Co Brie Larson vzkázala?

Aktuálně se natáčí první ženská marvelovka Captain Marvel. A protože hlavní hrdinka Carol Danvers je pilotkou, s filmem pomáhají i skuteční piloti.

Mezi nimi byl i major Stephen Del Bagno, který bohužel 4. dubna zemřel během nehody F-16. Jelikož představitelka hlavní role Brie Larson se Stephenem trénovala, velmi ji to zasáhlo:

"...netušila jsem, že je možné, aby mé srdce pokračovalo v tom, aby bylo zlomené více a více... Byl jsi brilantním pilotem a ještě lepším člověkem. Děkuji za to, že jsi mě inspiroval, abych pracovala tvrději a žila plnějším životem. Když jsi mluvil o Air Force; dobrodružství, rituálech, komunitě - cítila jsem tvou vášeň a smysl. Tvá skromná povaha a ideály se mnou zůstanou a inspirují mě k tomu, abych přistupovala k mé práci s větší silou. Není tu Carol bez tebe. Pomohl si ji vytvořit a já ti budu navždy vděčná. Budu držet signalizaci, kterou jsi mi dal s tvými kolegy piloty, Thunderbird bratry, s hrdostí. Bude trvat, než se s tím vyrovnám, ale rozumím tomu, že takový je život. Myslím na tvou rodinu a zlomené srdce Nellis. Děkuji, že jsi měl takový dopad na můj život. Odpočívej v pokoji. Sparrow navždy."

Bohužel to není poprvé, co zemřel někdo, kdo pracoval na komiksovém filmu. Před nějakou dobou se zabila kaskadérka z Deadpoola 2 a ještě předtím umřel kaskadér, který pracoval na The Walking Dead.

Tak snad už tím končí smůla a nic podobného se nestane.

Captain Marvel má premiéru 7. března 2019.

Cajun, I didn’t know it was possible to feel my heart continue to break deeper and deeper as the reality sets in. You were a brilliant pilot and an even better person. Thank you for inspiring me to work harder and live fuller. When you talked about the Air Force; the adventure, the rituals, the community - I felt your passion and purpose. Your humble attitude and ideals have stayed with me and inspired a stronger approach to my work. There is no Carol without you. You helped create her and I am forever grateful. I hold the call sign you gave me with your fellow pilots and Thunderbird brothers with pride. Its going to take awhile to get over this, but I understand that this is life. I am thinking about your family and the broken hearts at Nellis. Thank you for impacting my life. Rest easy brother. Sparrow, forever 💔
Příspěvek sdílený Brie (@brielarson),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat