Thanos zřejmě v Avengers: Infinity War získá víc Kamenů nekonečna, než se očekávalo

Kolik? POZOR, SPOILERY!!!

V upoutávkách na Avengers: Infinity War jsme viděli to, že Thanos (Josh Brolin) získá nejméně dva Kameny nekonečna. Následně plakát naznačil, že by mohly být dokonce tři, nicméně nová upoutávka jde ještě dál a ukazuje Thanose s rovnou pěti Kameny nekonečna.

Konkrétně bude mít fialový Power Stone (střežili ho Nova Corps), červený Reality Stone (měl ho na starosti Collector), modrý Space Stone (ukradl ho Loki), zelený Time Stone (měl ho na krku Doctor Strange) a překvapivě i oranžový Soul Stone, o kterém se stále spekuluje, kde by se mohl skrývat.

Někteří věří, že ve Wakandě, jiní, že ho má k dispozici Heimdall (Idris Elba) nebo Iron Man (Robert Downey Jr.). Zatím nevíme, kdo ho skutečně vlastnil, nicméně soudě podle záběrů z Avengers: Infinity War ho Thanos získá a chybět mu bude už pouze jeden a to žlutý Mind Stone, který má v čele Vision (Paul Bettany).

Z upoutávek se zdálo, že Vision o kámen přijde, ovšem podle všeho ho zachrání jeho kolegové z Avengers.

Pokud se podíváte na upoutávku, která byla zveřejněna o víkendu, pak má Thanos zhruba ve 24 vteřině v rukavici minimálně pět Kamenů nekonečna, což je překvapení. Zřejmě tak ve čtvrtých Avengers se bude pokoušet získat už jen jeden nebo možná bude mít všechny už v Avengers: Infinity War.

To se dozvíme 26. dubna, kdy mají premiéru právě třetí Avengers.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat