Stana Lee prý týrají a chtějí okrást jeho blízcí, Lee to popírá a hrozí žalobou

Není to pěkná situace.

Stan Lee si opravdu neodpočine. Nedávno skončil v nemocnici, navíc ho někdo několikrát okradl a teď se zdá, že ho psychicky týrali a chtěli obrat o peníze i jeho blízcí. Nebo se o tom minimálně mluví.

Na veřejnost se dostal údajný záznam Leeho jednání s jeho právníkem Tomem Lallasem, ve kterém je kromě jiného uvedeno, že Lee a jeho žena založili fond pro jejich dceru J.C., protože měla problémy s tím, aby si zajistila živobytí a často příliš utrácela.

SOUVISEJÍCÍ: VIDEO UKAZUJE, ŽE STAN LEE BOHUŽEL NENÍ V ÚPLNĚ NEJLEPŠÍ KONDICI

A údajně se měla se Stanem hádat, křičet na něj a být hysterická, pokud nechtěl dělat to, co požadovala. To mělo být například převedení Stanových nemovitostí na její jméno. Stanova dcera J.C. se měla spojit s trojicí mužů (včetně jejího právníka) a jejich cílem mělo být získat kontrolu nad Leeovým jměním (odhaduje se, že by to mělo být přes 50 milionů dolarů).

Čtveřice se prý měla zbavovat také Leeových dlouholetých spolupracovníků (od zahradníka až po asistenta).

A aby situace byla ještě komplikovanější, Stan měl později změnit názor, pokud šlo o jeho dceru a propustil Toma Lallase.

Navíc upozornil, že pokud budou tato obvinění pokračovat, dojde na právní kroky:

"Dobře, chci, abyste věděli, že utratím každou korunu, kterou mám, abych to zastavil a litovali jste toho, že jste najednou spustili kampaň jednoho člověka proti někomu, aniž byste měli důkaz, prostě nic, ale vy jste se rozhodli, že se mnou tito lidé špatně zachází a poté jste zveřejnili tyhle články. Chystám se najmout ty nejlepší a nejdražší právníky, které jen budu moci a chci, abyste věděli, že pokud nepřestanete s těmito články a neuveřejníte omluvu, zažaluji vás."

Těžko říct, jaká je realita, každý samozřejmě tvrdí něco jiného, ale je jasné, že to Stan nemá vůbec lehké. Tak snad to nějak ustojí, protože soudě podle nedávno zveřejněného videa na tom není zdravotně úplně nejlépe.

Zdroj: THR, TMZ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat