Sólovka Scarlet Witch zatím není v plánu, ale pokud by byla, má její představitelka skvělý nápad na zápletku

Jakou?

Představitelka Scarlet Witch Elizabeth Olsen se nedávno nechala slyšet, že netlačí na to, aby její postava měla vlastní film a naznačila, že nic takového ani není v plánu, ale pokud by přece jen Marvel chtěl natočit sólovku téhle supermocné postavy, má Elizabeth nápad, kde by se měla inspirovat:

"...ráda bych, aby to bylo House of M, což je komiksová série, kde Vision a Scarlet Witch věří, že mají rodinu. Ona věří, že má dvojčata, upraví její vlastní realitu, aby tomu věřila, ale pravdou je, že potratila... Poté jí musejí říct, že se o tom sama celou dobu přesvědčovala a je to pro ni velmi traumatická zkušenost a ona křičí a zabije všechny mutanty, ale to je X-Menovský příběh, takže bychom museli upravit konec."

Komiksová série House of M vyšla v roce 2005 a slavila velký úspěch. Nicméně, Scarlet Witch v ní nezabila většinu mutantů, ale způsobila to, že přišli o své schopnosti a z milionů mutantů tak zůstalo jen pár stovek osob s nadlidskými talenty.

Elizabeth má pravdu v tom, že jde o X-Menovskou zápletku, ale s ohledem na to, že Disney (vlastník Marvelu) zakoupil Fox (obchod by měl být ale dokončen až v létě 2019), je klidně možné, že by House of M mohlo v budoucnu dorazit do kin bez větších úprav.

Zatím ale není nic jistého, tedy až na to, že Scarlet Witch uvidíme 26. dubna v Avengers: Infinity War.

Zdroj: Metro

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat