Čtvrtí Avengers dokončí osobní příběh Kapitána Ameriky, který začal v Návratu prvního Avengera

Prozradili to režiséři.

Bratři Russoové odstartovali svou marvelovskou kariéru filmem Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). Následně dohlédli na pokračování a také mají na starosti třetí a čtvrté Avengers. A právě zatím nepojmenovaní Avengers 4 podle Joea Russoa dokončí osobní příběh Kapitána Ameriky (Chris Evans), který odstartoval v Návratu posledního Avengera:

"Pro nás bylo výzvou vyprávět tenhle příběh, ale také dokončit osobní dobrodružství, které jsme jako vyprávěči odstartovali v Návratu prvního Avengera. Takže příběh, který začal v Návratu prvního Avengera a skončí v Avengers 4, je velmi osobním zápletkou i pro nás. Myslím, že porozumíte našem úhlu pohledu jako filmařů a tomu, kým jsme jako lidé, když se podíváte na všechny tyhle čtyři filmy."

To nezní pro Stevea Rogerse příliš nadějně. Je jasné, že se s bývalým Kapitánem Amerikou v Avengers 4 rozloučíme, Chrisovi končí smlouva s Marvelem a nezdá se, že by měl zájem se do role vrátit, nicméně pořád můžeme doufat, že jen půjde na odpočinek, ne, že zemře.

Pravdu se dozvíme 2. května 2019, kdy mají čtvrtí Avengers premiéru.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat