Režiséři Avengers: Infinity War opět promluvili o Hawkeyeovi

Co prozradili?

Jednou z nejčastějších otázek, která se týká očekávané hitovky Avengers: Infinity War je: "Kde je Hawkeye? Proč není v upoutávkách?".

Mě to trošku překvapuje, protože nejde o mou nejoblíbenější postavu, ale chápu, že mnohé to znervózňuje, protože Hawkeye (Jeremy Renner) je jedním ze zakládajících členů Avengers, takže by bylo hodně nepěkné nemít ho ve filmu.

Režiséři, bratři Russoové, se k Hawkeyeovi několikrát vyjádřili a udělali to znovu. Joe prohlásil:

"Stále říkáme, 'Trpělivost je ctností.' Nezapomněli jsme na Oscara dvakrát nominovaného Jeremy Rennera. Ukuchtili jsme pro něj příběhovou linku, která je dlouhodobá. Ne krátkodobá."

Jeho bratr Anthony pak dodal: "Vše bude odhaleno."

No to určitě bude, protože Avengers: Infinity War mají premiéru už 26. dubna. Zatím ale můžeme jen spekulovat, jaký důvod je k tomu, že není Hawkeye téměř k vidění. Jisté je, že to má nějaký hlubší smysl. Otázkou je jaký.

Podle oficiálního komiksu je Hawkeye na odpočinku, ale těžko si představit, že na něm zůstane, když Zemi hrozí zkáza. Ale kdy se objeví, jestli to nebude jen na konci Infinity War a větší roli pak bude mít až ve čtvrtých Avengers, to zatím těžko říct.

Avengers 4 mají premiéru 2. května 2019.

Zdroj: JOE.ie
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat