Představitelka Gamory si postěžovala, že jí někteří kolegové pohrdají, protože hraje v komiksových filmech

Závidí?

Komiksový žánr prostě vládne filmovému světu. Tak to je a určitě ještě nějakou dobou bude. Ale podle toho, co prozradila představitelka Gamory Zoe Saldana někteří herci na své kolegy, kteří hrají komiksovkách, koukají svrchu:

"Byla jsem v jedné místnosti s lidmi z této branže, kteří jsou skvělí v tom, co dělají, ale jsou to absolutní elitáři a dívají se svrchu na marvelovské filmy a herce, jako jsem já. Myslí si, že se svým způsobem zaprodáváme. Pokaždé, když s nimi mluvím se v nich velmi zklamávám, protože kdykoliv vidím fotografie lidí v této branži, kteří darují svůj čas potřebným dětem, jsou to herci, kteří žijí ve světě, který vás může vnímat, jako ty, kteří se zaprodávají. Jsou to herci, kteří rozumí tomu, že role, které hrají inspirují pětiletého, který umírá a přeje si setkat se se superhrdinou. Tenhle herec si udělá čas a posadí se s pětiletým a řekne, 'Vidíš, slyším tě a jsi důležitý."

Zoe se rozhodně nestydí za to, že hraje komiksovou postavu v marvelovských filmech a ani by neměla, protože není tajemstvím, že spousta marvelovských herců se intenzivně věnuje charitativní činnosti a pomáhají, kde jen mohou.

Zoe uvidíme 26. dubna v Avengers: Infinity War.

Zdroj: Porter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat