Objeví se v Avengers: Infinity War jediná bytost, které se Thanos snaží zavděčit?

Dočkáme se jí? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

V Marvelovském filmovém universu chce Thanos (Josh Brolin) vyhladit půlku populace, aby nastolil rovnováhu. Ale v komiksovém světě má trošku jinou motivaci, jednoduše se chtěl zavděčit jediné bytosti, kterou kdy miloval a tou je Smrt.

Ta hraje v jeho životě důležitou roli. Je tak možné, že se jí dočkáme i ve filmu? Na to odpovídal jeden ze scenáristů Stephen McFeely:

"Na úplném začátku, prostě protože je to tak důležitý bod v komiksech, jsme o tom mluvili, ale myslím si, že velmi rychle... není to něco, co by vám přiblížilo jeho motivaci. Není to něco, u čeho by běžný divák řekl, 'Teď s ním mohu soucítit, protože je zamilovaný do Smrti! Ale myslím, že jsme vzali vášeň, která má... on opravdu v komiksech miluje Smrti! Je zhrzený, tak trochu smutný malý chlapík. Chtěli jsme zachovat tuhle úroveň emocí, jen ji přesměrovat."

Ve filmu bude chtít zničit půlku života ve vesmíru, aby se už nikdy nepřihodilo to, co se odehrálo na jeho domovské planetě. Tam se obyvatelé přelidnili a vyčerpali suroviny. Thanos tomu chce předejít.

A je to asi dobře, že zápletka se Smrtí bude vynechána, do filmové verze úplně nepasuje, co říkáte.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat