Hrát superhrdinu je zbytečné, pokud... Co dodal představitel Iron Mana?

Robert Downey Jr. se rozpovídal na premiéře.

Nedávno proběhla v Los Angeles premiéra Avengers: Infinity War a ještě předtím, než byl promítnut film, mělo proslov několik lidí. Mezi nimi byl i Robert Downey Jr., představitel Tonyho Stark/Iron Mana.

Ten se zmínil například o tom, že budoucnost je nejistá, ale když vidí kolem sebe herce/kamarády, tak je o něco jasnější. Neopomněl narazit na to, že se konečně dostávají do popředí i ženské režisérky nebo třeba hrdinové tmavé pleti.

A také dodal:

"Pokud hrajete superhrdinu v jednom z těchto filmů a funguje to, stanete se velkou hvězdou! A je... to... zbytečné. Pokud to nevyužijete k tomu, abyste dosáhli něčeho většího. Také musíte přijímat pokyny od nadřízených, vaší rodiny a příležitostně i od režiséra."

Robert a jeho žena jsou proslulí tím, že využívají svých peněz a slávy pro vyšší cíle. Mají vlastní charitu a pomáhají i jiným dobročinným organizacím.

S tím, že Downey bere 50 milionů dolarů za film, by si mohl "válet šunky" někde v tropech do konce života, ale je fajn vidět, že nekašle na ostatní a je hrdinou i v reálném životě.

Avengers: Infinity War mají českou premiérou dnes (včera proběhla předpremiéra).

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat