Cameo Stana Lee v Avengers: Infinity War je prý zatím nejvtipnější. A proč se opět lidé bojí o jeho zdraví?

Fandové se obávají o komiksového gurua.

To, že to se zdravím Stana Lee není úplně ideální, není žádným tajemstvím. Už to není žádný mladík, je mu úctyhodných 95 let a v poslední době si prochází těžkým obdobím (byl například okraden, jeho dcera byla obviněna z toho, že se ho snaží připravit o peníze atd.). Ale přesto v minulosti působil velmi vitálně. Nedávno se ale objevil na jednom z Comic-Conů a nebyl schopen napsat své jméno bez pomoci.

Teď se ukázal také na premiéře Avengers: Infinity War a lidé se opět začali obávat o jeho zdraví. Sice působil poměrně čiperně, ale jen na první pohled, mnozí lidé si všimli toho, že má problémy udržet se na nohách.

Fandové se tak začali rozčilovat a diví se, že Stan raději neodpočívá, než aby se účastnil tak náročných akcí.

Ale abychom se nebavili jen o nepříjemných věcech, tak podle Stana Lee bude jeho cameo v Avengers: Infinity War stát za to.

"Chci jim poděkovat, že se mnou strávili všechny ty roky a chodili se dívat na má camea a samozřejmě sledovali filmy s nimi. A teď si myslím, že je čeká nejzábavnější cameo ze všech. Nemůžu se dočkat až to uvidí," poděkoval Stan fandům za podporu a naznačil, že nás čeká něco extra.

Ve vybraných kinech můžeme Stanovo cameo (a nejen to) vidět už dnes, oficiální premiéra je pak naplánována na zítra.

Zdroj: Marvel
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat