Avengers 4 uzavřou předchozích 21 marvelovských filmů, prohlásil šéf Marvel Studios

Bude to tečka ze jednou velkou etapou.

Čtvrtí Avengers ukončí nejen třetí fázi Marvelovského filmového universa, ale změní marvelovský svět od základu. To už nám bylo naznačeno v minulosti a šéf Marvel Studios Kevin Feige to svými slovy potvrzuje:

"Jsou to odlišné filmy a tónem jsou to odlišné filmy, což je důvod, proč jsme nechtěli prohlásit, že jsou to první a druhá část, ale jsou přímo napojeny. Avengers 4 jsou ukončením všech dvaceti jedna filmů před nimi."

Kevin ale narazil i na jinou zajímavou věc:

"...v komiksu někdy postava zemře a potom se vrátí na další stránce. Udělali jsme to v některých filmech. Někdy postava zemře a je pryč roky a pak se vrátí způsobem, který je zklamáním nebo se vrátí úžasným způsobem, což je případ Buckyho Barnese, který zemřel v komiksech Captain America a byl mrtvý 50 let nebo tak nějak a lidé roky říkali, 'Bucky Barnes nikdy neoživne.' A pak měl někdo nápad přivést ho zpět jako Winter Soldiera a byla to ta nejlepší věc vůbec."

Je to snad narážka na to, že by se mohly vrátit nějaké postavy, které pravděpodobně zemřou v Avengers: Infinity War a Avengers 4? To ukáže čas. Třetí Avengers mají premiéru 26. dubna, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat