Proč má vlastně Steve Rogers v Avengers: Infinity War plnovous, i když není Nomád?

Proč změnil image?

Když se objevily první fotky bývalého Kapitána Ameriky (Chris Evans) s plnovousem, začalo se spekulovat o tom, že přijme identitu Nomáda.

K tomu ale zřejmě nedojde, nicméně bylo prozrazeno, že ho Nomád bude svým způsobem inspirovat. Ale ať tak nebo tak, prostě má Steve v Avengers: Infinity War plnovous.

To se někomu líbí a někomu méně. Ovšem, Chris vysvětlil, že je tu důvod, proč si Steve nechal zarůst tvář:

"Je tak duchovní postavou a má tak rutinní přístup ke své existenci. Umím si představit, že ráno vstane a má určitou rutinu. Částečně proto, že jde o jeho přirozenost, částečně proto, že si chce udržet svou příčenost a to vše vyletí tak trochu oknem po Občanské válce. Vidíte někoho, kdo se nepřestává starat, ale vzdal se některých svých závazků."

Původní Kapitán Amerika byl slušňák, který se snažil dodržovat pravidla. Nový Steve Rogers si je vědom toho, že americká vláda není taková, jak by se mohlo na první pohled zdát a tak se prostě vzdal i své image upraveného oholeného "Mirka Dušína" a vydal se na cestu rebela.

Nejen Stevea uvidíme 26. dubna v Avengers: Infinity War (předpremiéra je o den dříve), kde bude muset zapomenout na staré spory, protože se blíží zatím největší nebezpečí, kterému kdy svět čelil.

Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat