Kdo bude pro Thanose největším protivníkem?

Odpověděl jeden z režisérů.

Thanos (Josh Brolin) bude zřejmě chtít smést z povrchu zemského každého z hrdinů, který se mu postaví do cesty. Ale režiséři Avengers: Infinity War dostali otázku, která z postav bude pro Thanose představovat největšího protivníka. Joe Russo na to odpověděl následovně:

"Jsou to všichni hrdinové. Ale myslím, že nejspecifičtější pouto bude mít s Tonym, protože Tony je futurista a předpověděl hrozbu jako ja Thanos. Bylo to v jeho mysli dříve, než to dokázal pojmenovat. Tony je nejvíce a zoufale hnán ze svého nitra, aby reagoval na něco jako je Thanos, i když všichni hrdinové budou čelit této hrozbě a je jedno o koho jde nebo odkud pochází. Ale myslím si, že je to pro Tonyho psychologii přirozené a protože to Tony vše odstartoval jako Iron Man, má speciální spojení s hrozbou, které čelí."

Je fakt, že Iron Man (2008) odstartoval Marvelovské filmové universum. Na druhé straně je jasné, že některé jiné postavy mají mnohem větší motivaci zbavit se Thanose. Takový Drax (Dave Bautista), jemuž Thanos vyvraždil rodinu nebo Gamora (Zoe Saldana) a Nebula (Karen Gillan), které si Thanos adoptoval a mučil je celé jejich dětství, by jistě rády viděly Thanose pod "drnem".

Kdo nakonec Thanose porazí, to uvidíme až 2. května 2019 ve čtvrtých Avengers. Ale už letos 26. dubna se dočkáme Avengers: Infinity War.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat