Co znamenala potitulková scéna v Avengers: Infinity War?

O čem byla? POZOR, SPOILERY!!!

Sice to původně vypadalo, že v Avengers: Infinity War (recenze) žádná potitulková scéna nebude (režiséři uvažovali o tom, že ji vypustí), ale nakonec jsme se jí dočkali.

A nepochybuji o tom, že spousta lidí ví, o co v ní jde, nicméně, určitě bude dost těch, kteří tápou. Tak si o tom pojďme trošku promluvit.

S danou scénou jsme se ocitli v New Yorku v době, kdy docházelo na útok na Wakandu. Konkrétně jsme měli možnost vidět bývalého šéfa S.H.I.E.L.D.u Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a jeho pravou ruku Mariu Hill (Cobie Smulders), kteří jeli v automobilu.

Nicméně došlo k nehodě. Maria se vydala zjistit, kdo je ve vozidle, které havarovalo, ale vůz byl prázdný.

Než se stačilo vše vysvětlit, tak Maria doslova zmizela. A za pár okamžiků to samé potkalo i Nicka, který ale stačil použít komunikátor.

Poslední záběr byl právě na jeho obrazovku, kde se objevil "tajemný" symbol. I když on tak tajemný nebyl, minimálně ne pro znalce komiksů, kteří ihned poznali hvězdu, kterou nosí na hrudi Captain Marvel (Brie Larson).

Víme, že Fury se s Captain Marvel zná už roky, objeví se totiž v její sólovce (bez pásky přes oko), která se bude odehrávat v devadesátých letech.

A není tak divu, že ji kontaktoval s ohledem na to, že si díky informacím, které mu během jízdy autem poskytla Maria, uvědomil, že se děje něco hodně špatného.

Povolat do zbraně Captain Marvel je logický krok, protože jde o jednu z nejmocnějších bytostí široko daleko, fyzicky se vyrovná Hulkovi (Mark Ruffalo) a navíc má bonusové schopnosti (létání, energetické střely atd.).

Těšit se na ni ale můžeme až příští rok a to v její sólovce (premiéra 7. března) a v Avengers 4 (2. května)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat