Týmovka s Deadpoolem X-Force bude mládeži nepřístupná a bude konkurencí pro Avengers

Věří tomu tvůrce komiksu.

Jak možná víte, Deadpool (Ryan Reynolds) nebude antihrdinou jen svých sólovek, ale chystá se také týmovka X-Force (jednu verzi téhle grupy uvidíme i v Deadpoolovi 2).

A podle tvůrce Deadpoola a X-Force Roba Liefelda, bude X-Force vlastně takovou konkurencí pro Avengers, i když drsnější:

"Jsem si jistý, pokud jde o X-Force, že se jedná o nepřístupné Avengers v přípravě. Můžete vidět, že Fox buduje tým, který je konkurencí pro to, co se děje s Avengers. Budují to kousek po kousku, tuhle zajímavou skupinu osobností a herců a talentů, na které lidé reagují. Jsem očividně v nevýhodě. Viděl jsem víc, než většina ostatních, ale viděl jsem také to, jak dobře to do sebe zapadá a myslím, že pokud přidají přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby, pozn. redakce), X-Force může být určitě konkurencí pro Avengers. X-Force není pro celou rodinu a to také hraje roli. Určitě vidím to, že s tímto budují svou verzi Avengers."

O úplnou konkurenci tu asi nepůjde s ohledem na to, že Disney zakoupil Fox a tím pádem práva na Deadpoola i X-Force, na druhou stranu, je pravda, že X-Force cílí na jiné publikum, než Avengers, takže pokud to vyjde, bude mít Disney pod svými křídly další veleúspěšný tým.

Premiéra X-Force zatím stanovena nebyla, druhého Deadpoola uvidíme 17. května.

Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat