Avengers: Infinity War konečně napravili chybu, za kterou může Spider-Man: Homecoming

Víte jakou? POZOR, SPOILERY!!!

Marvelovské filmové universum má komplikovanou časovou linii a je těžké uhlídat, aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem. Občas se jim tvůrci jednoduše nevyhnou a jedna z těch největších se odehrála ve Spider-Man: Homecoming (2017).

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA AVENGERS: INFINITY WAR

Film měl být podle tvůrců zasazen do doby osm let po událostech v prvních Avengers (2012), což ale vyvolalo spoustu zdvihnutých obočí. Prostě a jednoduše to úplně nevycházelo a některé marvelovky by se odehrávaly v době, kdy se prostě odehrávat nemohly.

Chyba ale byla nenápadně napravena v Avengers: Infinity War, kdy Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) oznámil Doctoru Strangeovi (Benedict Cumberbatch), že se útok mimozemských Chitauriů odehrával před šesti lety. Tím bylo naznačeno, že je Spider-Man: Homecoming zasazen do roku 2016, což dává větší smysl. Ignorujte tak titulek ve Spider-Manovi, který říká "Osm let poté", ale doplňte si tam "Čtyři roky poté".

Otázkou je, zda za tenhle úlet může Marvel nebo spíše Sony. Film vznikl ve spolupráci obou firem. Ale ať tak nebo tak, konečně to bylo napraveno.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat