Budou všechny marvelovky temnější? V žádném případě. Ale hororové komiksovky nejsou vyloučeny, naznačil šéf Marvelu

Proč by ne.

Marvel ukázal, že vtipné a uvolněné komiksovky mohou fungovat a není nutné nabízet jen temné a depresivní filmy. Ale společnost se jim úplně nevyhýbá, takový Black Panther (2018) byl výrazně vážnější než například Thor: Ragnarok (2017). Je tak možné, že by Marvelovské filmové universum (MCU) potemnělo? Co na to šéf Marvel Studios Kevin Feige?

"... Black Panther a reklamy na Infinity War naznačují, 'vše teď bude temné, vše bude...' Řeknu, že se to vždy bude lišit v závislosti na příběhu, který budeme chtít odvyprávět v individuálním filmu."

Tím pádem nebudeme ochuzeni o uvolněné a vtipné filmy, ale co třeba hororová marvelovka? Je tu taková možnost?

"Horor, myslíte film jako Texaský masakr motorovou pilou nebo Hostel nebo Pátek třináctého nebo Poltergeist? Poltergeist je trochu víc mým šálkem kávy, je to tak skvělý film a pořádně mě vyděsil, ale byla to opravdová zábava. Nevím, určitě bych si chtěl pohrát s tolika žánry, jak je to jen bude možné."

Jen pro zajímavost, chystaná x-menovka New Mutants bude pravověrným hororem a přestože na ní Marvel spolupracoval, dohlédlo na ni studio FOX. To se ale zřejmě příští rok stane součástí Disney (ten vlastní Marvel) a třeba se Marvel rozhodně navázat na žánr hororových komiksovek dalšími filmy.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat