Oficiální skleničky k Avengers: Infinity War zřejmě potvrdily, kdo má poslední Kámen nekonečna + promoart

Kdo má pravděpodobně poslední Infinity Stone?

Kamenů nekonečna je v Marvelovském filmovém universu šest, ale zatím nám jim bylo představeno jen pět. U posledního, takzvaného Soul Stone se aktuálně neví, kde se nachází.

Samozřejmě existují různé teorie. Někdo věřil, že ho má Heimdall (Idris Elba), jiní předpokládali, že je ukryt v království Wakanda, ale poté se objevil promoart, který naznačil, že by ho překvapivě mohl skrývat Iron Man (Robert Downey Jr.).

A zdá se, že tuhle teorii potvrzují i oficiální skleničky k Avengers: Infinity War.
Avengers Infinity War cups released! from r/marvelstudios
Sklenic je šest a každá reprezentuje jeden z Kamenů nekonečna. Na sklenkách jsou pak vyobrazeny postavy, které mají s daným Kamenem nějakou spojitost, ovšem, překvapivý je Reality Stone, na jehož sklenici jsou Black Widow (Scarlett Johansson) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Soul Stone, na jehož sklenici je Iron Man.

Pokud jde o Reality Stone, tak těžko říct, proč jsou na jeho sklenici jediné ženské Avengerky. Možná proto, že se jim během filmu dostanou do rukou, možná proto, že jedna ze schopností Scarlet Witch je ohýbání reality.

V případě Soul Stone je to už po promoartu druhý odkaz na to, že by ho mohl mít v držení Iron Man. Ale pokud to nebude oficiálně potvrzeno dříve, tak se pravdu dozvíme až 26. dubna, kdy mají Avengers: Infinity War premiéru.

Jako bonus tu máme promoart k filmu.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Stejně tak ho může mít i Hulk (Bruce Banner) který by měl být v obleku hulkbuster. Hulk tento kámen přeci mohl získat při setkání s heidmallem (pokud by mu jej svěřil..)

    OdpovědětVymazat