Zemře v Avengers: Infinity War některá z důležitých postav?

Co na to režiséři?

Jedna věc je jasná, s některými ústředními postavami se v následujících dvou filmech Avengers rozloučíme. Nicméně nebylo přímo řečeno, kdo to bude, jestli se to odehraje ve třetím nebo čtvrtém dílu nebo zda někdo zemře nebo se jen odebere do důchodu.

Teď režisérské duo bratří Russoových dostalo otázku, zda v Avengers: Infinity War zemře některá z ústředních postav. Co na to Anthony Russo?

"Řekneme tohle. Máme rádi dospělé vyprávění. Máme rádi dramatické vyprávění. Máme rádi intenzivní vyprávění. Myslím, že oceňujeme konflikt a oceňujeme riziko. A bez rizika nemá příběh příliš hodnotu. A myslím si, že pokud se podíváte na Marvelovské universum jako na celek, jako na příběh, který je vyprávěn deset let, můžete na tohle nahlížet jako na vyvrcholení. A sázky v tomto filmu budou vyšší, než kdykoliv předtím. Vynásobte to deseti."

Samozřejmě se nedočkalo čekat, že pánové prohlásí "zemře tahle a tahle postava", ale mezi řádky se dá vyčíst, že na někoho zřejmě nečeká hezký osud. Na druhou stranu to, že bude některý z hrdinů ve velkém ohrožení automaticky neznamená, že umře, nicméně předpokládám, že některá z postav skoná na konci Avengers: Infinity War, aby lidé zůstali jako opaření a nemohli se dočkat čtvrtých Avengers.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna tohoto roku, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat