Jak dlouho po Captain America: Občanská válka se budou odehrávat Avengers: Infinity War?

Odpověděla představitelka Black Widow.

Řekněme si to rovnou, časová linie marvelovských filmů není úplně snadno pochopitelná, takže není vždy jasné, kdy se který film odehrává. A pokud vás zajímá, do jaké doby po událostech Captain America: Civil War (2016) jsou zasazeni blížící se Avengers: Infinity War, tak odpověď má Scarlett Johansson (Black Widow):

"Když jsme naposledy viděli tyhle postavy v Občanské války, tak od té doby uplynuly nějaké 2 nebo 3 roky a naše postavy jsou součástí něčeho, co je jakýsi druh protiteroristické jednotky, ale snažíme se zůstat nenápadní a víte, je to náročné, pokud jste na tomto druhu misí, aniž byste měli podporu vlády. Nemáte ani podporu většiny veřejnosti a svým způsobem jste uprchlík, který dělá, co umí nejlépe a to pro obyčejné lidi, ale nemáte nikoho, kdo vás vede nebo podporuje."

Ve kterém přesně roce se budou Avengers: Infinity War odehrávat se ale neví, protože není ani jisté, kdy přesně proběhly události v Civil War.

Upřímně, pokud jde o časovou souslednost marvelovských filmů, možná by nebylo od věci otevřít vlastní vysokoškolský obor s touto tématikou, protože není snadné se v tom zorientovat.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.


Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat