Herci od Marvelu i DC spojují síly, chtějí splnit přání umírajícímu chlapci

Tak snad to vyjde.

Novinářka a moderátorka Shannon Bream v neděli na Twitteru zveřejnila následující vzkaz:

"Potřebuji tvou pomoc Twittervesmíre - pokouším se pomoci malému chlapci, který umírá. Má pravděpodobně už jen pár dnů a vše, co chce, je pozdrav od jednoho z Avengers. Pokud máte kontakty na celebrity, prosím, dejte mi vědět. Jinak, můžete pomoci sdílením? Dopředu vám děkuji!"

A Twittervesmír pomohl. Zpráva se velmi rychle rozšířila a ozvali se nejen někteří z Avengers, ale také další představitelé superhrdinů.

Ryan Reynolds (Deadpool) dal vědět, že je sice "rezervní Avenger", ale rád by pomohl. Paul Bettany (Vision) se zase označil za "toho fialového" a také nabídl pomoc. Stejně tak chce udělat radost umírajícímu chlapci Chris Evans (Captain America). Ozvala se i Chloe Bennet, která ztvárňuje Daisy Johnson v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Kromě toho reagoval i Zachary Levi, který si zahraje Shazama u konkurenčního DC (i když se objevil také v sérii Thor jako Fandral), ten napsal:

"Technicky nejsem Avengers, ale velmi rád nahraji video pro tohoto malého chlapíka a předvedu svou nejlepší imitaci Chrise Evanse, Chrise Pratta, Chrise Hemswortha nebo jakéhokoliv Chrise, kterého bude potřeba. Kam můžu/můžeme poslat vzkaz a jaké je jeho jméno?"

Je fajn vědět, že když jde o pomoc potřebným, je plno těch, kteří to rádi udělají. A je jedno, že hrají ve filmech od DC, FOXu nebo Marvelu.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat