Opravdu hrozí Visionovi v Avengers: Infinity War smrt?

Přežije to? POZOR, SPOILERY!!!

V předchozích upoutávkách na Avengers: Infinity War nám bylo naznačeno, že Vision (Paul Bettany) bude ve velkém nebezpečí. Konkrétně jeden z Thanosových zabijáků z Black Order bude "rvát" Kámen nekonečna z Visionova čela.

Nicméně, pokud jste se obávali toho, že Vision tohle nepřežije, tak můžete být o něco klidnější, protože se zdá (alespoň podle materiálů v časopise Empire Magazine), že mocnému (ale očividně ne nezranitelnému) androidovi přispěchají na pomoc jeho kolegové z Avengers a to Black Widow (Scarlett Johansson), Falcon (Anthony Mackie) a Captain America (Chris Evans).

Podle všeho se Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision utkají s dvěma členy Black Order Promixou Midnight a Corvusem Glaivem a nebude to pro ně vypadat dobře, ale naštěstí se objeví výše zmíněná trojice. Propukne velmi brutální souboj, ve kterém se podaří Visiona zachránit před téměř jistou smrtí.

Útržky z této bitvy byly k vidění v některých z předchozích videí a právě díky tomu se začalo mluvit o tom, že Vision zemře. Ale zřejmě k tomu nedojde. Ne v téhle scéně.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat