Budou mít Avengers: Infinity War dopad na seriál Agents of S.H.I.E.L.D.?

Co na to jeden z tvůrců?

Marvelovský filmový a televizní svět jsou propojené, to není žádným tajemstvím. A tak se především v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. odráží to, co se děje na stříbrném plátně. Příkladem budiž to, jak se seriál změnil po Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) a nutno poznamenat, že se změnil k lepšímu (velmi).

A na místě je tak otázka, zda budou mít na Agents of S.H.I.E.L.D. vliv i události v Avengers: Infinity War. Co na to říká jeden z tvůrců Jed Whedon?

"Když vyšel Doctor Strange, představil nám magii, což nám dalo Ghost Ridera, když vyšli Strážci Galaxie, byl nám představen vesmír. Čekáme až vyjde tenhle film, což nám otevře nové hřiště."

Je škoda, že v poslední době se v Agentech neobjevují tak často postavy z filmů. V minulosti to byla například Lady Sif (Jaimie Alexander), Maria Hill (Cobie Smulders) nebo dokonce Nick Fury (Samuel L. Jackson) a řekněte sami, bylo by bezva, pokud bychom se dočkali další návštěvy. A nebo, co kdyby se někdo z Agentů mihl v Avengers: Infinity War (premiéra 26. dubna)? To by bylo něco...

Zdroj: Deadline


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat