Představitel Spider-Mana nevěděl, s kým se rve na natáčení Avengers: Infinity War

Tom Holland netušil, proti komu stojí.

Tvůrci Avengers: Infinity War se snaží udržet detaily příběhu pod pokličkou. To vyústilo například v opatření, kdy herci obdrželi ze scénáře pouze stránky se svými scénami. Případně se dostávali do dost zvláštních situacích. Jako například Tom Holland (Spider-Man):

"Pokud jde o Avengers, pamatuji si, že mi bratři Russoové (režiséři filmu, pozn. redakce) říkají, 'prostě tam stůj a rvi se s tímhle chlápkem nebo něco takové' a já na to, 'jasně a s kým bojuji?' A oni říkají, 'No, to ti nemůžeme říct, protože je to tajemství.' Na to já říkám, 'dobře, tak jak vypadá?' A oni, 'No, to ti nemůžeme říct, protože by to bylo jasné,' takže já říkám, 'jak je velký?' 'No, to ti nemůžeme říct, protože by to bylo jasné.' Takže jsem tam prostě stál a mlátil do vzduchu 15 minut a když jsem tuhle práci bral, nečekal jsem, že budu něco takového dělat. Ale už jsem si na to zvykl."

Herectví je prostě práce, která vyžaduje velkou představivost. Ale Tom si jistě poradil a 26. dubna se můžeme těšit na to, jak si poměří síly s nejmenovaným (asi víte, o koho jde) protivníkem.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat