Hugh Jackman zvažuje návrat do role Wolverina, naznačil představitel Winter Soldiera

Šance tu asi je.

Před nějakou dobou se Hugh Jackman nechal slyšet, že by se do role Wolverina vrátil jen v případě, pokud by se objevil ve filmu s Avengers. A když byla zveřejněna informace, že Disney (majitel Marvelu) zakoupil Fox, začali fandové doufat. Spolu s Foxem totiž Disney získá zpět práva na Wolverina, X-Meny, Deadpoola nebo Fantastickou čtyřku, takže je může zakomponovat do svých filmů.

Ovšem, Hugh se později ozval s tím, že už nemá v plánu ztvárnit ubručeného mutanta. Ale pozor, situace se opět mění. Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier z Marvelovského filmového universa) prohlásil:

"Nedávno se náhodou přihodilo, že jsem seděl vedle Hugha Jackmana. Nevěděl jsem o jaké jiné divné věci bych mohl mluvit, než abych pronesl, ´Uvidíme se brzy?´... Ale on mi řekl pár věcí a to je vše, co prozradím. Jinak mám dojem, že bych měl s někým problémy. Zeptal jsem se ho na to, protože jsem na to nemohl přestat myslet, Logan měl být jeho posledním filmem s Wolverinem nebo něco takového a on mi řekl, dobře, myslím, že to tam řekl veřejně, že o tom uvažuje..."

I kdyby to mělo být jen cameo a Wolverine by se ve filmu s Avengers pouze mihnul, je nad slunce jasné, že by fandové šíleli blahem.

Asi zbytečná otázka, udělal by vám návrat Hugha do role Wolverina radost?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat