Black Panther ještě neměl ani premiéru a už překonal Captain America: Občanská válka. A měl by porazit i Deadpoola

Klube se nám tu velký hit.

První marvelovka s hrdinou tmavé pleti Black Panther (Blade nebyl přímo z produkce Marvelu) má premiéru za měsíc a pár dnů, ale už teď je v podstatě jasné, že půjde o velký hit, který navíc už stačil v jednom ohledu překonat skvělou komiksovku Captain America: Občanská válka (2016).

Konkrétně jde o předprodej vstupenek v prvních 24 hodinách. V tomto ohledu byl zatím nejúspěšnějším marvelovských filmem třetí Captain America, ale Black Panther ho předehnal.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÁ UPOUTÁVKA NA BLACK PANTHERA

To samozřejmě neznamená, že film musí překonat Občanskou válku i pokud jde o premiérové tržby (ty v případě Kapitána Ameriky byly 179 milionů dolarů), ale určitě se dá předpokládat, že Black Panther zaboduje a rozhodně z něj nebude propadák.

Experti očekávají, že se z Black Panthera vyklube nejúspěšnější film, pokud jde o premiérové únorové tržby. V tom případě by ale musel překonat Deadpoola (132,4 milionů dolarů). Což není nemožné. Speciálně s ohledem na to, že byl Deadpool mládeži nepřístupný, takže na něj nemohly celé rodiny a to určitě ovlivnilo zisky.

Těšíte se na Black Panthera? Má premiéru 15. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat