Nejčernější předpovědi se naplnily, poslední řadu Hry o trůny uvidíme až v roce 2019

Kruci.

Osmá řada Game of Thrones bude poslední. To byla první špatná zpráva. Bude obsahovat jen šest epizod. To byla druhá špatná zpráva. A zřejmě ji uvidíme až v roce 2019. To byla třetí ale zatím neoficiální špatná zpráva. Naneštěstí ale tuhle informaci potvrdila představitelka Sansy Stark Sophie Turner.

Bohužel ale nebylo řečeno, kdy přesně se jí dočkáme. Nicméně, herečka se podělila o to, že zbývá ještě šest až sedm měsíců natáčení. Poté bude následovat několik měsíců postprodukce. Optimisticky tak můžeme doufat, že seriál uvidíme už na začátku roku 2019, nicméně by to bylo překvapením, protože předchozí řady začínaly v březnu, dubnu a sedmá série dokonce v červnu.

Kromě toho se Sophie rozpovídala, co čeká na Sansu:

"Bude to pro ni ošidné, protože na konci poslední řady měla dojem, že vše funguje. Měla zpět svou rodinu. Opět měli kontrolu na Severem. V této řadě je tu nová hrozba a najednou se opět ocitne na okraji. A bez Malíčka je to pro ni zkouška toho, zda to může zvládnout. Je to pro ni velká výzva, když ji záda nekryje mistrovský manipulátor. V této řadě je to pro ni spíše vášnivý než politický boj, manipulativní druh boje."

Mimochodem, dobrou zprávou je, že všechny zbývající epizody mají být delší, než většina předchozích. To je sice fajn, ale ani to neulehčí tak dlouhé čekání, co?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat