Avengers: Infinity War budou epičtí v každém slova smyslu, slibuje představitel Winter Soldiera

Co další Sebastian Stan dodal?

Už před zveřejněním traileru na Avengers: Infinity War bylo jasné, že půjde o epickou podívanou. A po uvolnění první upoutávky bylo nezpochybnitelné, že se můžeme těšit na jednu z nejvelkolepějších komiksovek všech dob. To potvrzuje i představitel Buckyho Barnese/Winter Soldiera Sebastian Stan:

"Jsem rád, že jsem se dostal do traileru! Je to divoké. Ve filmu máte 65 herců, někteří z nich jsou herci, na kterých jsem vyrůstal a kteří pro mě byli idoly. Nemůžete si pomoc, ale musíte se neustále štípat a prostě být oslněn skutečností, že jste obklopen herci takového kalibru. Je to epický film v každém slova smyslu. Není tu scéna, ve které by nebylo cameo nebo vítěz Oscara nebo někdo, na jehož filmech z posledních deseti letech jste vyrostli."

Stručně řečeno bude ve filmu "natřískáno". Otázkou je, zda se tvůrcům podaří takové množství postava "ukočírovat". Snadné to nebude, ale režisérské duo bratrů Russoových je šikovné (poslední dva díly Kapitány Ameriky toho budiž důkazem), takže pokud to někdo zvládne, tak jsou to oni.

Film má premiéru 3. května 2018.

Zdroj: CB



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat