Svitla naděje na dobrou komiksovku, Suicide Squad 2 zrežíruje tvůrce skvělého filmu Warrior

Našel se režisér.

A je to venku. Konečně se ví, kdo se postará o druhý díl Suicide Squad. Společnosti DC a Warner Bros. našly režiséra a bude jím Gavin O'Connor.

Ten film nejen zrežíruje, ale také ho napíše. A nutno poznamenat, že je Sebevražedný oddíl 2 v dobrých rukou. Gavin O'Connor má na kontě několik působivých projektů, například sportovní drama Warrior z roku 2011.

SOUVISEJÍCÍ: KANDIDÁTI NA HLAVNÍ ROLI V KOMIKSOVCE SHAZAM!

Jde o talentovaného tvůrce, takže tu svítá naděje, že by Suicide Squad 2 mohla být lepší než ne úplně povedený první díl. Ovšem, účast Gavina není zárukou toho, že týmovka o partičce záporáků bude špičková.

V minulosti jsme několikrát zažili, že si jiní talentovaní tvůrci vylámali na komiksovém žánru zuby. Nezbývá než doufat, že tohle není ten případ.

Je ale otázkou, kdy se filmu dočkáme. Warner Bros. a DC hrozně zmatkují a neustále se u jejich komiksovek mění data premiéry i tvůrci.

Vypadá to, že dalším filmem, který se začne natáčet, bude Shazam! (první klapka by měla padnout příští rok) a poté by se mělo začít pracovat na Suicide Squad 2. Ale plány se ještě mohou změnit, takže kdoví, kdy dostane Sebevražedný oddíl šanci na reparát.

Jaký je váš názor na první díl Suicide Squad?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat