Svalovec ze Smallville si chce zahrát v komiksovce Shazam!

Proč by ne.

Pokud jste sledovali seriál Smallville o mládí Supermana, tak určitě znáte hezouna Alana Ritchsona. Ten v seriálu ztvárnil Arthura Curryho/Aquamana.

A teď má herec zájem o další roli v komiksovém projektu od DC a to filmu Shazam!. Rád by si zahrál hlavní roli.

SOUVISEJÍCÍ: FILM SHAZAM! BUDE PODLE REŽISÉRA NEJVESELEJŠÍM FILMEM OD DC

Ta stále nebyla obsazena, takže šanci má. Ale něco mi říká, že asi nepůjde o hlavního favorita a společnosti Warner Bros. a DC budou chtít zřejmě o něco zvučnější jméno (Alan má na kontě pár zajímavých projektů, ale na svůj velký průlom stále čeká).

Na druhou stranu je dost fanoušků, kteří by ho v této roli rádi viděli, o čemž svědčí takzvané fanarty, které se objevují online.

Alan má rozhodně fyzičku komiksového hrdiny a herecky není dřevo, takže by nebyl špatným kandidátem a nebylo by to poprvé, kdy by fanoušci přesvědčili studio, aby obsadilo určitou osobnost, ale přesto by mě překvapilo, pokud by to v tomto případě vyšlo (i když by mi to nevadilo).

Aktuálně není jasné, kdy film Shazam! uvidíme, ale nedávno bylo prozrazeno, že se v něm neobjeví Dwayne Rock v roli Shazamova ikonického protivníka Black Adama, přestože to původně bylo v plánu. Dočká se totiž rovnou vlastního filmu.

Režie Shazam! se ujme David F. Sandberg, jinak toho o projektu není příliš známo, kromě toho, že natáčení začne zřejmě začátkem příštího roku.

Líbil by se vám Alan v hlavní roli?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat