Komiksové střípky: Kdy se začnou natáčet čtvrtí Avengers? Film Shazam bude nejveselejším filmem od DC

A další fotka z druhého Deadpoola.

Původně bylo v plánu, že se Avengers: Infinity War a zatím nepojmenovaní Avengers 4 budou natáčet současně, ale ukázalo se to být příliš náročným. A tak bylo rozhodnuto, že nejdříve vzniknou Avengers: Infinity War a po pár dnech se začne natáčet čtvrtý díl. Kdy ale padne první klapka? To prozradil představitel Hawkeye Jeremy Renner serveru Collider. V rozhovoru z minulého týdne herec prohlásil, že to bude za deset až čtrnáct dnů. Tedy, propukne to v řádu dnů.

Premiéra Avengers: Infinity War se odehraje 3. května 2018, Avengers 4 budou k vidění od 2. května 2019.

Ve stejném roce, ale 4. dubna bude mít premiéru film Shazam! od DC a režisér filmu David F. Sandberg prozradil to, jaký chce pro film styl:

"Pokud jde o to, co lidé mohou očekávat, tak myslím, že to bude jeden z nejzábavnějších nebo nejveselejších filmů, které v universu DC dosud vznikly. Rozhodně to bude odklon."

Něco takového se asi dalo čekat s ohledem na to, že filmům od DC je často vyčítáno, že se berou příliš vážně. A pokud by měl být nějaký film veselejší a uvolněnější, tak právě Shazam! je vhodnou volbou. Přece jen, hlavním hrdinou je chlapec, který se mění v superhrdinu, což není námět, který vysloveně volá po extra temném pojetí.

Režisér dál dodal:

"Co se mi na téhle postavě líbí je fakt, že každé dítě sní o tom, že bude Supermanem, že? Tím myslím, že já určitě a hlavní hrdina je dítětem, které dostane tuhle šanci. On se stane superhrdinou."

A nakonec jedna zajímavá fotka z natáčení Deadpoola 2. Je na ní mutantka Domino (Zazie Beetz). Film má premiéru 28. června 2018.


Zdroj: Toronto Sun
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat