Odhaleno, kdo si zahrál jednoho z nových zákeřných záporáků v Avengers: Infinity War

Kdo?

Před nějakou dobou jsme se dozvěděli, že ústřední padouch z dalších dvou filmů Avengers Thanos (Josh Brolin) bude mít pomocníky v podobě skupiny záporáků známé jako Black Order. Do ní patří i postava jménem Ebony Maw.

Ve srovnání s ostatními členy řádu Black Order je Ebony Maw fyzicky velmi slabý, ale vynahrazuje to vysokou inteligencí a schopností přesvědčovat ostatní, aby skákali, jak on píská.

SOUVISEJÍCÍ: KDO JSOU BLACK ORDER Z AVENGERS: INFINITY WAR?

Aktuálně bylo prozrazeno, kdo si Ebonyho zahraje (nebo už zahrál, Avengers: Infinity War byli před pár týdny dotočeni). Je to irský herec Tom Vaughan-Lawlor. Prozradil to v rozhovoru pro RTE Radio 1:

Tom Vaughan-Lawlor
"Podepisujete hromadu dokumentů a doložek a lidé se vás na to ptají a vy jim musíte říkat opakující se nudné, ´Nemůžu vám o tom nic moc říct.´ Ale natáčím to a je opravdu neuvěřitelné a je to neuvěřitelná věc, které jsem součástí."

Pro Black Order půjde v Avengers: Infinity War o premiéru a dá se čekat, že to nebudou žádná "záporácká" béčka, jinak by je Thanos nepovolal do boje, aby mu pomohli zatopit Avengerům.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat