Které překvapivé režisérské duo zřejmě dostane na starost film Jokera a Harley Quinn?

Kdo dohlédne na film o dvou záporácích?

Je to jen chvíle, co se objevily docela překvapivé informace o tom, co mají v plánu společnosti DC a Warner Bros.. Kromě toho, že budou vznikat filmy pro DCEU (DC Extended Universe), tak se dočkáme také samostatných projektů, ve kterých se sice objeví komiksové postavy od DC, ale filmy nebudou mít nic společného s DCEU.

Například jsme se dozvěděli, že se dočkáme projektu o "zrodu" Jokera, kterého ale nebude hrát Jared Leto. A aby to bylo ještě komplikovanější, tak bylo oznámeno, že vznikne film o Jokerovi (tentokrát v podání Jareda) a Harley Quinn (Margot Robbie).

SOUVISEJÍCÍ: JOKER DOSTANE VLASTNÍ FILM

A dokonce už se ví, kdo by ho mohl režírovat. Je to dvojka Glenn Ficarra a John Requa, kteří působí jako tvůrci hitového dramaticko-komediálního seriálu This Is Us a režírovali například komedii Bláznivá, zatracená láska (2011).

Zatím nepojmenovaný film s Harley a Jokerem je popisován jako "kriminální romance" a mělo by se na něm začít pracovat, co nejdříve po Suicide Squad 2.

Je otázkou, co to znamená pro film Gotham City Sirens, který se má věnovat právě Harley a Poison Ivy a Catwoman. Někdo tvrdí, že nevznikne, jiní, že práce na něm budou dál pokračovat. Oficiální rozhodnutí ale známo není.

Stejně tak se neví, kdy se dočkáme sólovky Harley a Jokera, ale šušká se, že Warner Bros. ji chce poslat do kin, co nejdříve.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat