Joker hlásí návrat na stříbrná plátna! Dostane sólový film a to pod dohledem Martina Scorseseho

Ikonický Batmanův záporák se vrací! A hned ve dvou verzích.

Suicide Squad (2016) byl po 8 letech prvním celovečerním filmem, ve kterém se v kinech znovu objevil nejznámější a nejikoničtější Batmanův záporák - Joker. Jared Leto určitě neodvedl špatnou práci, nicméně zůstal ve stínu ne úplně dobře sestříhaného celku, kdy Joker jako takový byl ve filmu možná i zbytečně, protože nedostal tolik prostoru, jak by si fanoušci přáli. A z toho mála, co mohl ukázat, se příliš lidem pod kůži nedostal. Ostatně i sám režisér Suicide Squad David Ayer nedávno přiznal, že kdyby mohl vrátit čas, udělal by z Jokera hlavního záporáka filmu.

Čas na reparát je ale pořád. Joker se totiž vrátí. Oznámen je jak do Suicide Squad 2 (2019), tak i do ženské týmovky Gotham City Sirens, kterou bude režírovat právě Ayer. Ten se tak může konečně s Letovým Jokerem předvést v plné polní tak, jak měl původně v plánu v Suicide Squad. A podle jeho slov to tak přesně hodlá udělat. Držme palce.

A to není z novinek o "Princi zločinu" všechno. Warner Bros totiž oznámili, že s některými jejich postavami budou pracovat formou alternativní verze. A právě tu Jokerovu si pod taktovku nebere nikdo menší, než Martin Scorsese! Ten bude Jokerův celovečerák (prý půjde o klaunův origin - tedy původ) produkovat a jisté jsou zatím jen dvě věci: To, že se tahle Jokerova verze rozhodně nebude vhodná pro děti a to, že se jí nezúčastní Jared Leto, ale jiný herec.

Ruku v ruce s tímto oznámení totiž bylo prozrazeno, že tyto alternativní filmy k DCEU (DC Extended Universe) do současného DCEU zasahovat nebudou, protože by prý Warneři nebyli schopní představit některé postavy tak, jak by si zasloužily. A Joker po eRkovém filmu vysloveně volá. Tahle strategie Warnerů by nicméně mohla konečně na plátna poslat i další skvělé postavy, které by nemusely být to pravé pro DCEU. Takže Tommy Monaghane a Lobo, kde jste?

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat