Kolik vydělal skvěle hodnocený horor Annabelle 2?

A kolik si odnesl z prvního a druhého dne?

Recenzentům se Annabelle 2: Zrození zla velmi líbí a zdá se, že diváci film také podrží. Ze čtvrteční předpremiéry si druhá Annabelle odnesla 4 miliony dolarů, což je více, než jakýkoliv z předchozích projektů z universa V zajetí démonů (Annabelle je spin-offem). Za pátek si pak horor o prokleté panence připsal 15 milionů dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA ANNABELLE 2 JSOU HODNĚ POCHVALNÉ

Analytici očekávali, že za víkend by film v severoamerických a kanadských kinech mohl získat něco mezi 38 a 40 miliony dolarů. Nakonec je to "jen" 35 milionů dolarů. Ale ani to není při rozpočtu 15 milionů dolarů vůbec špatné. První díl ale začal o něco lépe a to s 37,1 miliony dolarů.

Aby se mohla Annabelle 2 chlubit nejlepším startem ve srovnání s předchozími filmy, musela by získat více než 41,86 milionů dolarů (premiérové tržby prvního dílu V zajetí démonů), což nezvládla, ale ani s 35 miliony se nemá za co stydět.

Něco mi ale říká, že to budou jen "drobné" ve srovnání s hororem IT, který uvidíme 7. září. Na ten se hororoví fandové těší opravdu ale opravdu hodně a tuším, že bude zdoláno pár rekordů.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat