Fotka z natáčení Avengers: Infinity War zaskočila fandy Iron Mana. A někteří diváci nejsou spokojení s tím, jak bude ve filmu vypadat Tokio

Zajímavosti o Avengers: Infinity War.

Není ničím překvapivým, že ve filmu Avengers: Infinity War uvidíme Iron Mana v podání Roberta Downey Jr.. Ostatně, to by asi dost lidí naštvalo, pokud by se Tony Stark nepřipojil k boji proti Thanosovi (Josh Brolin). Ono bohatě stačí to, že se zřejmě nedočkáme Nicka Furyho (Samuel L. Jackson).

SOUVISEJÍCÍ: V AVENGERS 3 A 4 ZŘEJMĚ NEUVIDÍME NICKA FURYHO

A právě Robert Downey Jr. uveřejnil snímek z placu, na kterém je společně s Jonem Favreau (Happy Hogan) a Gwyneth Paltrow (Pepper Potts).

Na tom by asi nebylo nic až tak zajímavého, ale pozorným očím některých fanoušků neuniklo, že Robert zakrývá rukávy kolem krku nový reaktor, který má Tony v hrudníku. Ten se liší od těch, které jsme viděli v minulosti, je zřejmě o dost větší. Holt, boj proti vesmírnému tyranovi vyžaduje hodně energie.

V Iron Manovi 3 (2013) byl sice Tonymu reaktor odstraněn, ale někteří spekulují o tom, že bude mít v Avengers: Infinity War nový oblek, který bude vyžadovat velké množství energie. Jestli je to pravda, tak to uvidíme 3. května 2018.

Příspěvek sdílený Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr),

Před pár dny se objevily fotografie, na kterých byly kulisy připomínající Tokio. Ty byly vybudovány v New Yorku. A lidé, kteří v Tokiu žijí nebo ho dobře znají, si všimli toho, že to filmaři úplně nedoladili.

Především jde o neonové reklamy, které prý mají netradiční tvar i podivné texty. Některá slova jsou jednoduše chybná, jiná sice pravopisně v pořádku, ale nedávají smysl nebo znamenají něco jiného, než by měla.

Zřejmě jde o další případ toho, kdy filmové Tokio bude mít s tím skutečným pramálo společného. Není to poprvé a bohužel ne naposled.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat