Tak to naštve, Nicka Furyho prý v Avengers 3 ani Avengers 4 zřejmě neuvidíme

Naděje umírá poslední.

V následujících dvou dílech Avengers se dočkáme skoro každé postavy z dosavadních filmů od Marvelu. Ale slovo "skoro" je opravdu na místě. Zdá se to totiž, že bude chybět Nick Fury. Ano, čtete dobře, bývalý šéf S.H.I.E.L.D.u se zřejmě nezúčastní boje proti Thanosovi (Josh Brolin).

Alespoň to tak vypadá podle vyjádření jeho představitele Samuela L. Jacksona:

"Nejsem v Avengers 3 a 4. Natáčejí je zrovna teď a zatím mi nezavolali."

Je tu tedy možnost, že k hovoru ještě dojde, ale nezní to moc pravděpodobně s ohledem na to, že Avengers: Infinity War už jsou dotočeni.

SOUVISEJÍCÍ: ZAČALO NATÁČENÍ AVENGERS 4

Naděje umírá poslední, takže je tu stále šance, že by se objevil alespoň ve čtyřce, jejíž natáčení začalo před pár dny, nicméně bylo by rozhodně zvláštní, pokud by nebyl k vidění ve trojce, ale ve čtyřce ano.

Možná vás napadne, že by mohl natočit scény pro trojku dodatečně, ale o tom pochybuji, protože to by v současné době určitě věděl. Je sice pravda, že Marvel občas dává vědět hercům až na poslední chvíli, ale těžko předpokládat, že by ještě teď Samuel netušil, kdy se má dostavit na plac.

Tohle je pro mě dost velké zklamání. Nick Fury je pro marvelovské filmové universum důležitou postavou a nepřizvat ho do tak důležité události jakou jsou Avengers: Infinity War a zatím nepojmenovaní Avengers 4 je trochu neuctivé vůči téhle postavě. A navíc se trochu obávám toho, že když neuvidíme Nicka, tak ani mou oblíbenou Mariu Hill (Colbie Smulders).

Zřejmě se tedy Nicka dočkáme až v Captain Marvel 7. března 2019.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat