Natáčení Deadpoola 2 se kvůli smrti kaskadérky pozastavuje. K nešťastné události se vyjádřil Ryan Reynolds, režisér i FOX

Nepříjemná situace.

Nedávno se objevila nemilá informace o tom, že během natáčení komiksovky Deadpool 2 ve Vancouveru zemřela kaskadérka. Nejdříve nebylo odhaleno její jméno, ale to už je nyní známo, byla to Joi Harris.

SOUVISEJÍCÍ: NA NATÁČENÍ DEADPOOLA 2 ZEMŘELA KASKADÉRKA. NA NATÁČENÍ MISSION: IMPOSSIBLE 6 SE ZRANIL TOM CRUISE

Šlo o profesionální závodnici, pro kterou byl Deadpool 2 první kaskadérskou prací. A bohužel také poslední.

Ihned po nehodě začalo vyšetřování a aktuálně bylo pozastaveno natáčení. Není jasné na jak dlouho, ale očekává se, že by mělo jít o krátké zdržení.

K události se vyjádřili představitel hlavní role Ryan Reynolds, režisér David Leicht i filmové studio FOX.

"Dnes jsme přišli o člena naše štábu během natáčení Deadpoola. Jsme zdrcení, šokování a zničení... ale pravdou je, že nic se nemůže přiblížit tomu, jaký smutek a neúprosnou bolest musí cítit její rodina a její milovaní v tuhle chvíli. Mé srdce je s nimi a stejně tak srdce každého, kteří ji poznali," napsal na Twitteru Ryan.

Režisér David Leicht se nechal slyšet:

"Jsem velmi smutný z dnešní ztráty jednoho z našich kaskadérů. Žádná slova nemohou vyjádřit to, jak se já a zbytek štábu Deadpoola 2 cítíme kvůli této tragédii. Naše myšlenky jsou s její rodinou, přáteli a milovanými v této obtížné době."

Vyjádření vydalo i filmové studio FOX:

"Jsme velmi smutní z nehody, která se odehrála na natáčení Deadpoola 2 dnes ráno. Naše srdce a modlitby jsou v této obtížné době s její rodinou, přáteli a s kolegy členky našeho štábu."

Vancouverská policie pak informovala:

"Vancouverská policie může potvrdit, že řidička-kaskadérka zemřela na natáčení Deadpoola během kaskadérského kousku na motorce. Členové vancouverského policejního oddělení jsou na místě společně s členy z organizace WorkSafeBC. Více informací bude zveřejněno až budou k dispozici."

Stále platí, že premiéra Deadpoola 2 by měla být 28. června 2018.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat