Zdá se, že Zack Snyder dál nebude úzce spolupracovat na komiksových filmech od DC

Spolupráce s Warner Bros. a DC už asi nebude tak intenzivní.

Zack Snyder byl "zlatým hochem" společnosti DC. Několik jejích filmů režíroval a další produkoval. Naposledy pracoval na Justice League, ale poté, co jeho dcera spáchala sebevraždu, se rozhodl věnovat rodině a požádal Josse Whedona, aby dohlédl na dodatečné práce na očekávané týmovce.

A jak to bude dál? Jeden z šéfů Warner Bros. Toby Emmerich potvrdil, že se počítá s další spoluprací se Zackem a jeho ženou Deborah:

"Snyderovi zůstanou důležitou součástí rodiny Warner Bros. a budou se aktivně podílet na několika budoucích DC filmech, včetně kreativního zapojení do Justice League. Jsme nadšení z toho partnerství a těšíme se na naši pokračující spolupráci."

Proslýchá se ale, že už rozhodně nebudou mít takový vliv jako v minulosti. Těžko říct, co je důvodem. Jestli to, že se Snyderovi chtějí věnovat jiným projektům nebo to, že Zackův zatím poslední film Superman vs. Batman: Úsvit spravedlnosti (2016) sice vydělal hromadu peněz, ale recenzentům se moc nelíbil.

SOUVISEJÍCÍ: PŘETÁČKY U JUSTICE LEAGUE PRÝ VYJEDOU NA SPOUSTU PENĚZ

Dá se předpokládat, že Deborah a Zack budou dále zastávat pozice producentů, což by bylo fér, právě oni pomohli nastartovat filmové universum DC, ale zdá se, že výraznější vliv na to, kterým směrem se bude DCEU (DC Extended Universe) ubírat v budoucnu, už mít nebudou.

Zdroj: Mashable
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat